Duurdere huur

Vrije huursegment
Naast sociale huurwoningen verhuurt HEEMwonen ook woningen in het vrije huursegment. Dit zijn woningen waarvan de huurprijs (rekenhuur) boven de huurtoeslaggrens (€ 710,68 in 2017) ligt. Voor deze woningen kunt u geen huurtoeslag krijgen. De grote voordelen van huren bij een corporatie zijn dat u geen inschrijfkosten betaalt, er voor de woning geen minimale huurtermijn geldt en de opzegtermijn slechts 1 maand is. Ook zijn deze duurdere woningen vaak direct beschikbaar en geldt het principe: wie het eerst komt, ... 

Woningtypen 
HEEMwonen verhuurt ruime eensgezinswoningen en prachtige appartementen in de duurdere huurcategorie. Onderstaand een kleine impressie.

Inkomenstoets
De overheid verplicht ons om een inkomenstoets uit te voeren. Wij kijken dan of uw inkomen hoog genoeg is om de huur van de woning te kunnen betalen. Bij een eventuele toewijzing vragen wij u naar recente inkomensgegevens.

Inschrijven
U vindt onze beschikbare huurwoningen op de website Thuis in Limburg. Om kans te maken op een woning moet u ingeschreven staan bij www.thuisinlimburg.nl. Heeft u verhuisplannen? Schrijf u dan nu al vrijblijvend en kosteloos in. Via Mijn pagina kunt u een persoonlijk zoekprofiel aanmaken. Als er woningen vrijkomen die voldoen aan uw zoekprofiel, informeert Thuis in Limburg u hierover via een tipbericht.
Is uw bruto jaarinkomen hoger dan € 27.000,- én bent u in de toekomst op zoek naar een woning in het vrije huursegment, dan kunt u dit, geheel vrijblijvend, aangeven via onderstaand formulier.

Let wel, dit is géén inschrijving. U moet zich ook inschrijven bij Thuis in Limburg.

Interesse formulier duurdere huur
Om uw ingevulde formulier te verzenden, vink dan ‘ik ben geen robot’ aan. Dit is een extra beveiliging. Selecteer alle afbeeldingen zoals in het pop-up scherm wordt gevraagd en klik op verifiëren. Klik dan op verzenden om uw formulier te versturen.