Glasverzekering

U kunt bij HEEMwonen een glasverzekering afsluiten. Het glasschadebedrijf herstelt alle normaal voorkomende glasschade aan zowel dubbel- als enkelglas in deuren en ramen zonder dat u daar nog naar hoeft om te kijken. De kosten voor de glasverzekering bedragen 1 euro per maand. Dit bedrag betaalt u tegelijk met de huur.

Aanvragen glasverzekering
U kunt op verschillende manieren een glasverzekering aanvragen:
•  vul het aanvraagformulier glasverzekering direct in;
•  vraag het aanvraagformulier aan via (045) 645 4444;
•  kom langs op ons kantoor aan de Markt 52 in Kerkrade.

Nadat u zich heeft aangemeld, passen wij uw (bruto) huur met ingang van de volgende maand aan. Betaalt u de huur per automatische overschrijving? Geef dan aan uw bank door dat uw huur met 1 euro per maand omhoog gaat of wijzig dit bedrag zelf via online bankieren.

Voorwaarden glasverzekering

  • U sluit de glasverzekering af voor minimaal een jaar. Daarna loopt de verzekering automatisch door.
  • U kunt de verzekering  opzeggen waarbij we een opzegtermijn hanteren van één maand.
  • De verzekering stopt automatisch wanneer u de huur opzegt.
  • Uitgesloten van de glasverzekering is glasschade die door opzet is veroorzaakt. Op uw verzoek wordt de schade wel hersteld, maar de herstelkosten komen in dit geval voor uw eigen rekening.
  • Uitgesloten van de glasverzekering is glasschade aan een Zelf Aangebrachte Voorziening (ZAV). Deze schade komt altijd voor uw eigen rekening en valt dus niet onder de glasverzekering.
  • Is de glasschade door baldadigheid of vandalisme ontstaan? Doe dan aangifte bij de politie en stuur het aangifterapport naar HEEMwonen of geef het af op kantoor. Wij verhalen de schade dan zo mogelijk op de veroorzaker van de schade. Zo lang wij het aangifterapport niet hebben ontvangen, komen de herstelkosten voor uw eigen rekening.
  • Als de voorwaarden van de verzekering veranderen, laten we dat tijdig weten.

Glasschade melden
Hebt u een glasverzekering afgesloten en heeft u glas- of ruitschade? Meld de schade dan binnen drie dagen telefonisch aan ons. Dat kan (ook buiten onze kantooruren en in het weekend) via (045) 645 4444. U komt dan via een keuzemenu direct terecht bij het glasschadeherstelbedrijf dat u verder zal helpen.

Aanvraagformulier glasverzekering
Vul de uw gegevens in en klik op de verzend button

Om uw ingevulde formulier te verzenden, vink dan ‘ik ben geen robot’ aan. Dit is een extra beveiliging. Selecteer alle afbeeldingen zoals in het pop-up scherm wordt gevraagd en klik op verifiëren. Klik dan op verzenden om uw formulier te versturen.

HEEMpanel: denk mee!

Het HEEMpanel is ons nieuwe, online huurderspanel. Denk mee en word lid! Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.