Huur opzeggen en verhuizen

U kunt de huur op elk gewenst moment opzeggen. HEEMwonen hanteert een opzegtermijn van minimaal één maand. De einddatum van de huurovereenkomst valt nooit in het weekend of op een feestdag.
Een voorbeeld: Vandaag is het 7 oktober en u zegt de huur op. De einddatum van uw huurcontract is dan 7 november. Valt 7 november in het weekend dan loopt de huur door tot de eerstvolgende werkdag ná het weekend.

Er zijn verschillende manieren om de huur op te zeggen:

  • schriftelijk. Maak hierbij gebruik van het speciale huuropzeggingsformulier. U vult het formulier online in en ontvangt binnen twee werkdagen van ons een schriftelijke bevestiging op uw huisadres. 
  • persoonlijk. U kunt ook langskomen op ons kantoor Markt 52 in Kerkrade om de huur persoonlijk op te zeggen. U vult dan samen met een medewerker van HEEMwonen het huuropzeggingsformulier in.

Lees ook de folder Huur opzeggen en verhuizen.

Om de folder te kunnen openen, heeft u het programma Adobe Acrobat Reader® nodig. Klik hier om dit programma kosteloos te downloaden.   

HEEMpanel: denk mee!

Het HEEMpanel is ons nieuwe, online huurderspanel. Denk mee en word lid! Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.