Online huurderspanel

Het HEEMpanel is het nieuwe online huurderspanel van HEEMwonen. We nodigen alle huurders van HEEMwonen uit om met ons mee te denken en lid te worden. Als lid van het HEEMpanel kunt u uw mening geven over uiteenlopende onderwerpen waar u als huurder mee te maken kunt krijgen.

Hoe werkt het HEEMpanel?
We vragen u een aantal keer per jaar via e-mail om een korte vragenlijst in te vullen op internet. U bent niet verplicht om aan ieder onderzoek mee te doen. Als u wel wilt deelnemen, kunt u dit doen op een tijdstip dat het u het beste uitkomt. Bovendien beantwoordt u de vragen volledig anoniem, wij zien dus niet van wie de antwoorden afkomstig zijn. Regelmatig delen wij een cadeaubon uit aan huurders die lid zijn geworden van het HEEMpanel. Uw naam komt dan in ons bewonersblad te staan, tenzij u aangeeft, hier bezwaar tegen te hebben.   

Wat gebeurt er met de uitkomsten?
Wij gaan samen met de huurdersorganisaties van HEEMwonen met de uitkomsten aan de slag om de dienstverlening van HEEMwonen te verbeteren.

Aanmelden HEEMpanel
Om u aan te melden voor het online panel vult u onderstaand formulier in en drukt u op 'Verzenden'. Uw naam en adres zijn alleen bedoeld om te beoordelen of u huurder bent van HEEMwonen.

LET OP! Het e-mailbericht kan in uw spam of reclame inbox terecht komen! Door het bericht eenmalig te verplaatsen naar uw 'normale' inbox, zou dit niet meer moeten gebeuren. 

 

Aanmeldformulier HEEMpanel

Om uw ingevulde formulier te verzenden, vink dan ‘ik ben geen robot’ aan. Dit is een extra beveiliging. Selecteer alle afbeeldingen zoals in het pop-up scherm wordt gevraagd en klik op verifiëren. Klik dan op verzenden om uw formulier te versturen.

HEEMpanel: denk mee!

Het HEEMpanel is ons nieuwe, online huurderspanel. Denk mee en word lid! Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.