Nieuwbouw 8 woningen Achter de Haesen


In ‘Achter de Haesen’ in Landgraaf is de afgelopen jaren veel veranderd. Er zijn 73 woningen gesloopt, veel woningen gerenoveerd, en een groot stadspark met buurthuiskamer is gerealiseerd. HEEMwonen bouwt in 2017 nog 8 levensloopbestendige woningen.

 

Indeling
Het worden grondgebonden levensloopbestendige woningen. Op de begane grond hebben de woningen een woonkamer met open keuken, toilet, een badkamer met douche, vaste wastafel en een tweede toilet én de slaapkamer. Op de etage is een extra kamer die eventueel ingericht kan worden als tweede slaapkamer. De twee hoekwoningen hebben twee slaapkamers op de etage. Alle woningen beschikken over een tuin met berging (klik op de afbeelding voor een vergroting)

Ligging
Achter de Haesen is een levendige buurt. De woningen grenzen straks aan het park waardoor o.a. vrij uitzicht en ‘wonen in het groen’ mogelijk is. Recht tegenover de woningen ligt de onlangs gerealiseerde buurthuiskamer. Op een steenworp afstand ligt het nieuwe centrumplan Schaesberg met haar uitgebreide winkelaanbod. Het NS-station ligt ook dichtbij en er zijn bushaltes bij de ontsluitingswegen Stationsstraat en Hoofdstraat. (klik op de afbeelding voor een vergroting)

Huurprijs
Naar verwachting wordt de netto huur voor de zes rijtjeswoningen € 586,- en de netto huur voor de twee hoekwoningen € 628,-. Deze bedragen zijn onder voorbehoud.

Planning
Naar verwachting start de bouw in 2017.

Interesse in één van deze woningen?
Om straks kans te maken op een woning in dit nieuwbouwplan, moet u ingeschreven staan bij www.thuisinlimburg.nl. Heeft u verhuisplannen? Schrijf u dan nu al in!

Op de hoogte blijven?
Wilt u dat wij u op de hoogte houden over de vorderingen van dit project? Of wilt u een bericht ontvangen wanneer de woningen op Thuis in Limburg geadverteerd worden? Vul uw gegevens dan in op onderstaand formulier. Zodra er meer informatie beschikbaar is, laten wij dat weten. Let op! Dit is geen inschrijving.

 

Om uw ingevulde formulier te verzenden, vink dan ‘ik ben geen robot’ aan. Dit is een extra beveiliging. Selecteer alle afbeeldingen zoals in het pop-up scherm wordt gevraagd en klik op verifiëren. Klik dan op verzenden om uw formulier te versturen.