nieuws

nieuws

Nieuwe voorzitter RvC

Nieuwe voorzitter RvC

01 februari 2018

Na het succesvol doorlopen van de fit en propertoets bij de Autoriteit woningcorporaties kunnen we berichten dat onze RvC – samen met directie, OR en CHOH - erin geslaagd is een nieuwe voorzitter voor de RvC HEEMwonen aan te trekken. Lia Bode is per 1 januari 2018 begonnen als lid van de RvC en neemt met ingang van vandaag (01-02-2018) het voorzitterschap over van Louis Vroomen. Louis zal aftreden als voorzitter en lid van onze RvC.

 

Lees meer
Nieuwsbrief 'Energiek Heilust'

Nieuwsbrief 'Energiek Heilust'

29 januari 2018

De renovatie van de huurwoningen in de Heilust is in volle gang. De huurders worden iedere 2 maanden geinformeerd over de ontwikkelingen via een nieuwsbrief. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Lees meer
Wij zoeken een technisch beheerder

Wij zoeken een technisch beheerder

24 januari 2018

HEEMwonen
HEEMwonen is als maatschappelijk ondernemer actief in Kerkrade en Landgraaf en werkt aan betaalbaar wonen en prettig leven. Ons ondernemingsplan heet: 'Welkom bij HEEMwonen; wat kunnen we voor u doen?'. Daaruit spreekt onze ambitie om de huurder meer dan ooit centraal te stellen in ons werk. Dáár doen wij het voor en dáár hebben we jou bij nodig.

Kijk snel naar het functieprofiel en reageer uiterlijk zondag 4 februari 2018!

 

 

Lees meer
Denkt u al met ons mee?

Denkt u al met ons mee?

15 januari 2018

Vandaag vroegen wij de leden van het HEEMpanel:

Als u 50 jaar een woning huurt bij HEEMwonen, wat zou u dan leuk vinden om te doen? Bent u al lid van ons HEEMpanel? Kijk dan snel in uw mailbox! Nog geen lid? Klik hier om u direct aan te melden en met ons mee te denken. Het verplicht u tot niets. Meld u voor 1 februari aan om kans te maken op een cadeaubon van €20. Binnenkort de uitslag!

Lees meer
Let op wie u binnen laat!

Let op wie u binnen laat!

21 december 2017

Er zijn signalen bij ons binnengekomen dat mensen zich voordoen als medewerker van firma PVM. Wees voorzichtig met wie u binnen laat. Wij willen u er nogmaals op wijzen dat medewerkers van firma PVM zich altijd legitimeren met een pasje met foto. Ook dragen zij herkenbare kleding met het logo. Legitimeert de medewerker zich niet uit zichzelf, vraag er dan naar. Neem bij twijfel contact op met HEEMwonen via (045) 645 44 44.

Lees meer
pagina 1 van 91