nieuws

nieuws

Trouwe huurders in het zonnetje

Trouwe huurders in het zonnetje

30 november 2017

Vanmorgen hadden we een brunch met onze trouwe huurders. Circa 70 mensen die al 50 jaar en soms nog langer een woning bij ons huren! Tijd dus om ze eens flink in het zonnetje te zetten. Dat leverde vooral veel vrolijke gezichten en leuke verhalen van vroeger en nu op.

Huurt u in 2018 50 jaar of langer een woning bij HEEMwonen of haar voorgangers? Meld u dan bij ons!

Lees meer
Huurderstevredenheid gestegen in Aedes benchmark

Huurderstevredenheid gestegen in Aedes benchmark

23 november 2017

In de vierde Aedes benchmark, het landelijke onderzoek van branchevereniging Aedes, zijn onze huurders positiever over onze dienstverlening in 2016 dan het jaar ervoor. Onze score voor wat betreft huurdersoordeel is gestegen van een C in 2015 naar een B in 2016. Uit het onderzoek blijkt dat de door huurders ervaren dienstverlening onder meer verbetert door efficiëntere processen.

Lees meer
‘Limburgse corporaties innoveren, allemaal op hun eigen manier’

‘Limburgse corporaties innoveren, allemaal op hun eigen manier’

13 november 2017

Afgelopen vrijdag bezocht de voorzitter van de branchevereniging van woningcorporaties in Nederland (Aedes) onze provincie. Hij schreef daarover de volgende blog: 'Vorige week reed ik naar Texel, vandaag precies de andere kant op, richting Zuid-Limburg. Texel-Kerkrade: een grotere afstand kun je in Nederland bijna niet afleggen, maar ik vind dat dit bij mijn Aedes-voorzitterschap hoort. Bij leden op bezoek gaan en zien waar ze mee bezig zijn. Bij mijn gastheren vandaag, HEEMwonen, Weller en Maasvallei zijn dat hele verschillende zaken, mooi samen te vatten onder de noemer ‘innovatie’, aldus Marnix Noorder.

Lees meer
Kerkrade voor Avantislijn

Kerkrade voor Avantislijn

06 november 2017

De gemeente Kerkrade maakt zich sterk voor de Avantislijn en daarmee ook het Transferium in Kerkrade-West. De provincie Limburg heeft recent aangegeven dat het doorgaan van de lijn onzeker is en dat definitieve besluitvorming hierover pas in 2018 plaats vindt. Onbegrijpelijk na 6,5 jaar overleg, vindt Kerkrade. Om deze reden krijgen de leden van Provinciale Staten deze week een filmpje toegestuurd waarin Kerkrade het belang van de Avantislijn nogmaals toelicht.

Lees meer
SUPERLOCAL Uithijsmoment groot succes!

SUPERLOCAL Uithijsmoment groot succes!

03 november 2017

Afgelopen woensdag, op 1 november 2017 vond het spectaculaire SUPERLOCAL uithijsmoment plaats. Onder het toeziend oog van zo’n 200 toeschouwers hees een 52-meter hoge kraan om 09:00 uur ’s ochtends een deel van een woning uit de flat aan de Ursulastraat in Bleijerheide. Deze flat is onderdeel van het circulaire bouwproject SUPERLOCAL en wordt in de komende maanden gesloopt.

 

Lees meer
pagina 1 van 89