Onderhoud en reparaties

Gaat er iets kapot in huis, zoals de kraan, de CV-ketel of heeft u glas- of ruitschade? En is HEEMwonen verantwoordelijk voor de reparatie? Dan kunt u een reparatieverzoek bij ons indienen. HEEMwonen staat 24 uur per dag voor u klaar!

Reparatieverzoek melden
U kunt een reparatieverzoek op diverse manieren aan ons doorgeven. Wij informeren u over het verdere verloop. Prettig is dat u voor de reparatie niet de hele dag hoeft thuis te blijven, want de afspraak wordt gemaakt binnen een blok van twee uur. De aannemer komt bijvoorbeeld tussen 9.00 en 11.00 of tussen 14.00 en 16.00 uur bij u langs.

  • In geval van spoed kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen met HEEMwonen op telefoonnummer
    (045) 645 4444.
  • Bij niet-spoedeisende reparaties kunt u het beste gebruik maken van het online reparatieformulier. Ook kunt u op werkdagen uw reparatieverzoek telefonisch doorgeven via telefoonnummer (045) 645 4444. Via een keuzemenu (kies: 3) komt u rechtstreeks bij de aannemer terecht, die direct een afspraak met u maakt. 
    Klik hier om het reparatieformulier direct in te vullen.
  • Heeft u een cv-storing? Bel dan altijd (ook buiten onze kantooruren en in het weekend) ons servicecentrum
    (045) 645 4444. Via een keuzemenu komt u direct terecht bij de juiste cv-installateur die u verder kan helpen.
  • Heeft u glas- of ruitschade? Bel dan altijd (ook buiten onze kantooruren en in het weekend) ons servicecentrum (045) 645 4444. Via een keuzemenu komt u direct terecht bij het juiste glasschadeherstelbedrijf dat u verder kan helpen.  Let op! Heeft u geen glasverzekering? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor de reparatiekosten.

Naast de afhandeling van reparatieverzoeken houden wij ons bezig met het planmatig onderhoud van onze woningen.
Klik hier voor de geplande onderhoudswerkzaamheden in 2018. Lees ook de folder Onderhoud en reparaties.

Om de documenten op deze pagina te kunnen downloaden, heeft u het programma Adobe Acrobat Reader® nodig. Klik hier om dit programma kosteloos te downloaden.

HEEMpanel: denk mee!

Het HEEMpanel is ons nieuwe, online huurderspanel. Denk mee en word lid! Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.