Veelgestelde vragen

Een woning zoeken

Hoe kan ik een woning zoeken?

U vindt ons beschikbare woningaanbod op www.thuisinlimburg.nl. Op deze website vindt u het naast het woningaanbod van HEEMwonen het woningaanbod van acht andere woningcorporaties in Limburg. Op deze manier wordt het zoeken en vinden van een geschikte woning voor u eenvoudiger. U hoeft zich nog maar één keer in te schrijven en u kunt meteen reageren. Ook onze garages en parkeerplaatsen vindt u op www.thuisinlimburg.nl

Hoe kan ik me inschrijven bij HEEMwonen?

Ons beschikbare woningaanbod vindt u op www.thuisinlimburg.nl. Op deze website kunt u zich inschrijven.

Inschrijven bij Thuis in Limburg is gratis en verplicht u tot niets. Ook als u pas over een paar jaar een woning zoekt, is inschrijven zinvol. Veel woningen worden namelijk toegewezen op basis van de inschrijfduur. Heeft u thuis geen computer met internetverbinding? U kunt tijdens kantoortijden gebruik maken van de computer op ons kantoor aan de Markt 52 in Kerkrade. Heeft u vragen over het inschrijven of heeft u hierbij hulp nodig? Bel dan met ons servicecentrum op telefoonnummer (045) 645 4444 of kom langs op kantoor aan de Markt 52 in Kerkrade. Mocht u geen vervoer hebben of bent u slecht ter been? Dan schuiven wij graag bij u aan tafel!  

Mag ik mijn huurwoning ruilen met de woning van een andere huurder?

Er geldt een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen bij woningruil. Klik hier voor een overzicht van de voorwaarden en het online aanvraagformulier.