Woningbezit

           
 
Wijken
HEEMwonen heeft een zeer gevarieerd aanbod van huurwoningen in verschillende prijsklassen in Landgraaf (NieuwenhagenSchaesberg en Ubach over Worms) en Kerkrade (Kerkrade-Oost en Kerkrade-West). Woningen die vrijkomen adverteren wij via Thuis in Limburg. Bekijk ons actuele aanbod van sociale huurwoningen (huurtoeslag mogelijk) en huurwoningen in de vrije sector (geen huurtoeslag mogelijk) op www.thuisinlimburg.nl.
 
Woningtypen
Hierboven een kleine impressie van ons woningbezit. Klik op de foto voor een vergroting. Klik hier voor meer informatie over de verschillende woningtypen.
 
Seniorenwoningen in beeld
HEEMwonen heeft een breed aanbod huurwoningen in Kerkrade en Landgraaf. Woningen waarvoor huurtoeslag mogelijk is en ook luxe woningen in de vrije sector. Een flink deel van onze woningen is geschikt voor senioren, die graag gelijkvloers willen wonen. Bijvoorbeeld appartementen met lift. Ook woningen met een kleine tuin, met woonkamer, slaapkamer en badkamer op de begane grond kunnen geschikt zijn. Dit woningtype noemen wij levensloopbestendige woningen. In onze folder 'Seniorenwoningen in beeld' vindt u een overzicht van woningen die geschikt zijn voor senioren.
 
Parkeerplaatsen en bedrijfsruimten
Naast de circa 10.000 woningen verhuren we ook nog zo'n 1.500 garages, parkeerplaatsen en bedrijfspanden. Ook de beschikbare garages en parkeerplaatsen vindt u op www.thuisinlimburg.nl.

Geen auto, moeilijk ter been?

Wij schuiven graag bij u aan tafel! Bel voor een afspraak: (045) 645 44 44.

Nieuwe regels voor woningtoewijzing