Zonnepanelen

Zonnig Limburg is een uniek samenwerkingsverband van tien Limburgse woningcorporaties, waaronder HEEMwonen en de Provincie Limburg. Dankzij Zonnig Limburg kunnen wij een grote groep huurders met een eigen dak tegen zeer gunstige voorwaarden zonnepanelen aanbieden. Zonder dat u dar als huurder omkijken naar heeft. Wij zorgen voor de installatie en het onderhoud van de zonnepanelen. U bespaart iedere maand gegarandeerd op uw energiekosten.

Komt u in aanmerking voor zonnepanelen?
Alle huurders van HEEMwonen die in aanmerkingen komen voor zonnepanelen, ontvangen hierover persoonlijk bericht. In principe komen alle huurders die in een eengezinswoning, 2 op 1- woning of duplexwoning wonen in aanmerking voor zonnepanelen. Sommige huurders benaderen wij actief met een aanbod op maat. Dat zijn bijvoorbeeld nieuwe huurders en huurders waarbij al energetische maatregelen worden uitgevoerd.

Huurt u een woning bij HEEMwonen en heeft u interesse in zonnepanelen? 
Klik dan hier voor het interesseformulier. Let op! U wordt doorgestuurd naar een andere website. Door uw gegevens in te vullen kunt u meteen zien of uw woning geschikt is en geselecteerd is voor het project. Want helaas kunnen wij niet al onze woningen voorzien van zonnepanelen. Is uw woning geselecteerd? Dan ontvangt u geheel vrijblijvend een advies op maat. U ontvangt dit advies van Tautus: de leverancier van de zonnepanelen die ook de installatie zal verzorgen.

Direct voordeel
Zonnepanelen leveren direct een flinke besparing op. Stel dat er op uw dak 10 panelen geplaatst kunnen worden. Dan levert u dit een besparing op van 44,85 euro per maand. In dit geval staat daar een eigen bijdrage van 15,46 euro tegenover. Uw winst is dus direct circa 30 euro (netto) per maand! En dat elke maand weer.
 

Prijsvoorbeeld (per 1 januari 2016):

Aantal
panelen

Max. opbr.
per mnd*

Uw bijdrage
per mnd

Uw voordeel
per mnd ca.
6     € 26,91     € 11,07     € 15,84
8     € 35,88     € 13,29     € 22,59
10     € 44,85     € 15,46     € 29,39
12     € 53,82     € 16,83     € 36,99

* De maximale opbrengst is gebaseerd op een ideale ligging op het zuiden. Uw woning kan een afwijkende ligging hebben.

Heeft u interesse?
Heeft u interesse in zonnepanelen via Zonnig Limburg? Bent u benieuwd of uw woning geschikt is? En wat zonnepanelen op uw dak maandelijk opleveren? Vul dan het interesseformulier zonnepanelen in. U ontvangt dan geheel vrijblijvend, een advies op maat. Het maatwerkadvies ontvangt u van Tautus. Tautus voert de instalatie van de zonnepanelen voor ons uit.

Er is een beperkt aantal zonnepanelen beschikbaar via Zonnig Limburg en uw dak moet hiervoor geschikt zijn. U kunt nog steeds uw interesse aan ons doorgeven via het interesseformulier

HEEMpanel: denk mee!

Het HEEMpanel is ons nieuwe, online huurderspanel. Denk mee en word lid! Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.