Hennep en drugs

HEEMwonen staat niet toe dat in haar huurwoningen hennep wordt geteeld of geknipt, zelfs niet dat hiervoor voorbereidende handelingen worden verricht. In onze huurwoningen staan wij geen enkele activiteit toe die op grond van de Opiumwet strafbaar is gesteld. Dit geldt dus ook voor drugshandel en de aanwezigheid van hennep en/of drugs!

Strikt beleid

Wij hebben een duidelijk beleid wat betreft hennep en drugs(handel) in onze woningen. Wij accepteren dit niet en starten altijd een ontbindings- en ontruimingsprocedure bij de rechter. Wij voeren dit beleid strikt uit. Met dit beleid willen wij overlast, gevaarlijke situaties en criminele activiteiten voorkomen.
Huurders die ons beleid overtreden, stellen wij aansprakelijk voor de kosten die hieruit voortvloeien. Denk aan juridische kosten, maar ook aan herstelkosten van de woning. Bovendien kunnen zij een naheffing van de Belastingdienst verwachten en een forse rekening plus boete van het energiebedrijf.

Meld drugs!

U kunt een hennepkwekerij herkennen door afgeplakte ramen en deuren, een zoemend geluid van ventilatoren, roosters op vreemde plekken aan de gevel, stank en vocht.
Als u denkt dat er in uw buurt hennep gekweekt/bewerkt wordt of dat er in drugs gehandeld wordt, neem dan contact op met de politie op nummer 0900 8844 of meld de misdaad anoniem: 0800 7000. Ook kunt u uw vermoeden bespreken met een medewerker van HEEMwonen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer (045) 645 44 44.

Een gewaarschuwd mens…

Laat u niet verleiden tot het kweken/bewerken van hennep of handelen in drugs als u financiële problemen hebt. Vraag hulp bij de gemeente of neem contact met ons op. Wij helpen u graag om uw financiën weer op orde te krijgen. Kijk eens eens op http://www.watzetjijophetspel.nl/.