Niet tevreden

HEEMwonen vindt het belangrijk dat u prettig woont in een fijne buurt. Toch kan het zijn dat u ergens ontevreden over bent. U heeft bijvoorbeeld last van de buren of u bent ontevreden over de dienstverlening van HEEMwonen.

Last van de buren

De meeste buurtbewoners kunnen het goed met elkaar vinden. Het kan echter voorkomen dat de buren overlast veroorzaken of dat u ruzie krijgt met uw buren. Ga altijd eerst zelf met uw buren in gesprek. Vaak zijn mensen zich niet bewust van de overlast die ze veroorzaken. Neem ook eens een kijkje op de website problemen met je buren. Op deze website staan veel voorkomende burenproblemen met mogelijke oplossingen. Voor meer informatie kunt u de folder Buren en overlast lezen. Komt u er samen niet uit? Meld uw klacht over de buren dan bij HEEMwonen. Dat kan via het overlastformulier.

Niet tevreden over HEEMwonen

De dienstverlening HEEMwonen is erop gericht om huurders een thuisgevoel te geven. Toch kan het voorkomen dat u dit niet zo ervaart. Meld uw ontevredenheid of klacht dan bij HEEMwonen. Dan kan via het klachtenformulier, onderaan deze pagina. 
Bent u niet tevreden over een reparatie of onderhoud aan uw woning? Meld dit dan altijd eerst bij de aannemer die bij u gewerkt heeft. Lost de aannemer uw klacht niet naar tevredenheid op? Meld uw ontevredenheid of klacht dan bij HEEMwonen. Dat kan via het klachtenformulier, onderaan deze pagina. 
Als wij uw klacht binnenkrijgen, gaan wij na hoe de klacht is ontstaan en streven er naar om dit samen met u op te lossen.

Heeft u een klachtenformulier ingevuld maar blijft uw klacht bestaan of bent u niet tevreden hoe HEEMwonen uw klacht heeft opgelost? Dan spreken we niet meer van een klacht maar van een geschil

LET OP! Anonieme meldingen of meldingen waarbij de melder anoniem wenst te blijven, nemen wij niet in behandeling.

Klachtenformulier

Aanhef
De heer
Mevrouw
Wat is uw relatie met HEEM wonen?
Huurder of medehuurder
Ex-huurder
Woningzoekende
Anders, namelijk
Waarover bent u ontevreden? (meerdere keuzes mogelijk)
Onderhoud
Dienstverlening
Woningtoewijzing
Anders, namelijk

De velden waar een * staat, zijn verplicht om in te vullen.