post

Bij HEEMwonen kunt u uw post digitaal of op papier ontvangen. Als u ervoor kiest om uw post digitaal te ontvangen, krijgt u deze in uw mailbox. Het bedrijf dat de post digitaal naar u verstuurt heet Postex. Post op papier ontvangt u in de brievenbus.

U geeft zelf aan of u uw post digitaal of op papier wilt ontvangen.

U kunt uw voorkeur altijd weer wijzigen. Ook als u uw post op papier wilt blijven ontvangen, is het goed om uw voorkeur door te geven. 
Let op! Nog niet alle post wordt op deze manier verzonden. Dit wordt stapsgewijs ingevoerd. Hierdoor is het mogelijk dat u nog post op papier ontvangt ondanks dat u een voorkeur voor digitaal heeft doorgegeven. Uw voorkeur wordt zo snel mogelijk verwerkt, dit kan enkele dagen duren. We sturen zoveel mogelijk post via de door u aangegeven manier. Brieven waar een antwoordenvelop wordt meegezonden en aangetekende post kunnen wij niet digitaal versturen. Deze post zult u altijd op papier ontvangen.

Een brief per post ontvangen en u wilt hem toch digitaal bekijken?  In de brief staat een code met ‘PTX’ ervoor. Vul hier die code in om uw brief digitaal te openen:

Dan kunt u:

  • Uw ontvangstvoorkeur wijzigen
  • Post digitaal inzien en opslaan
  • Eenvoudig betalen via iDEAL

Hoe herkent u een mail van HEEMwonen?

Mails die Postex voor ons verstuurt hebben altijd het onderwerp: 'Nieuwe post van HEEMwonen'. De afzender is altijd 'HEEMwonen' met als mailadres info@heemwonen.nl. In onderstaande voorbeelden ziet u hoe deze mails er uit zien. Het eerste voorbeeld is een mail met daarin een directe betaallink. Wel zo makkelijk. 

     

Hoe herkent u een brief van HEEMwonen?

De brief, de envelop en het voorblad hebben altijd dezelfde kenmerken. Bekijk onderstaande voorbeelden:

 

De post die u heeft ontvangen kunt u terugvinden in mijn HEEMwonen  

Ook betaalverzoeken via Postex

Bij HEEMwonen betaalt u de maandelijkse huur bij voorkeur per automatische incasso vooruit. 
Soms verstuurt HEEMwonen een betaalverzoek per digitale post voor het betalen van uw huur of afrekening servcekosten. U kunt dan direct via iDEAL betalen. Dit kan door op de link in de mail te klikken. Bij post op papier moet u voor iDEAL eerst de PTX-code invoeren die op de voorpagina van uw brief staat.