Lavendel 6

terug naar overzicht
Kerkrade | Kerkrade-West
reageer via Thuis in Limburg
kale huurprijs € 752,00

            Lavendel
           6
            Lavendel
           6

Beschrijving woning

Reactie op deze advertentie betreft een algemene reactie op 1 van de levensloopbestendige hoekwoningen (type B). Bent u één van de kandidaten, dan bespreken we tijdens het intakegesprek voor welke woning in welke straat u in aanmerking kunt/wilt komen.

Deze 3 slaapkamer levensloopbestendige nieuwbouwwoningen (type B) liggen in de wijk Heilust in Kerkrade West en zijn verdeeld over de nieuwe straten Lavendel en Aster. De woningen zijn geschikt voor 3 tot 5  personen. Woningzoekenden met een sociale binding  met de wijk Heilust hebben voorrang bij de toewijzing.
Het is rustig wonen in een hofje midden in het park. De voorkanten van de woningen liggen richting het openbare park en de achtertuinen liggen aan het hofje.
Het doel van deze bijzondere opzet is om de sociale binding in deze hofjes te bevorderen. Het moet een plek worden waar ouderen en jongeren samen leven en elkaar kunnen helpen.   

Let op: de uiteindelijke rangorde op thuis in Limburg is niet de uiteindelijke rangorde die we hanteren bij de toewijzing
Omdat de woningen in 2022 verhuurd worden, zullen de huurprijzen nog op later moment aangepast worden naar prijspeil 2022! 
 

woningtype
Hoekwoning
slaapkamers
3 slaapkamers
verdieping
Array
bouwjaar
2022
verwarming
Warmtepompsysteem
oppervlakte woonkamer
28 m2
oppervlakte slaapkamer(s)
15 - 7- 9 m2
tuin
Ja
balkon
Nee
berging

kosten

kale huurprijs
€ 752,00
Servicekosten
€ 7,00
+
totale huurprijs
€ 759,00
rekenhuur
€ 752,00