Maurice Vranken stelt zich voor

Mijn naam is Maurice Vranken, ik ben 50 jaar en opgeleid tot bedrijfseconoom. Ik woon in Maastricht, samen met mijn vrouw Susan en twee zonen Jim en Bart. Mijn oudste zoon Sam studeert en woont in Breda. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Specialist Finance and Innovation bij Ciro+ BV, een zorginstelling in Horn. In deze leidinggevende rol houd ik mij vooral bezig met het financieel beleid, de bedrijfsvoering en vraagstukken als adviseur van de raad van bestuur.

Als lid van de RvC van HEEMwonen heb ik qua inhoud een soortgelijke rol. Mijn aandacht gaat vooral uit naar de financieel-economische vraagstukken, daarnaast ben ik voorzitter van de auditcommissie. Deze commissie let vooral op de werking van het hele administratieve gebeuren binnen HEEMwonen. Wel is de rol binnen de organisatie natuurlijk een andere, hoewel je als commissaris ook het bestuur adviseert. Naast deze rol zijn we als RvC ook toezichthouder en werkgever van het bestuur.

Het leuke aan de rollen die ik vervul vind ik enerzijds de inhoudelijke uitdaging. Anderzijds vind ik het leuk om samen met andere mensen te werken aan het doorontwikkelen van een organisatie om op die manier gezamenlijk doelen te bereiken en het verschil te maken. De combinatie dus van een intellectuele uitdaging en (samen)werken met mensen. Voor mijn werkzaamheden binnen HEEMwonen geldt dat de open no-nonsense cultuur goed aansluit bij mijn eigen karakter en waarden. Met een kwalitatief goed team van mensen, op een ondernemende, betrokken en duidelijke manier het verschil maken voor de huurders van HEEMwonen. Dat maakt dat ik mij bij HEEMwonen ook echt heem voel.