Nieuwbouw 8 woningen achter de Haesen

terug naar overzicht
projectinfo
foto's
documenten
op de kaart
Ik heb interesse
download deze projectpagina als pdf

In ‘Achter de Haesen’ in Landgraaf is de afgelopen jaren veel veranderd. Er zijn 73 woningen gesloopt, veel woningen gerenoveerd, en een groot stadspark met buurthuiskamer is gerealiseerd. HEEMwonen bouwt in 2017/ 2018 nog 8 levensloopbestendige woningen.
Onder het kopje 'documenten' vindt u de brochure van de 8 woningen aan het Haesenplein en de daarbij horende woningplattegronden.

Indeling

Het worden grondgebonden levensloopbestendige woningen. Op de begane grond hebben de woningen een woonkamer met open keuken, toilet, een badkamer met douche, vaste wastafel (optioneel een tweede toilet) én de slaapkamer. Op de etage is een extra kamer die eventueel ingericht kan worden als tweede slaapkamer. De twee hoekwoningen hebben twee slaapkamers op de etage. Alle woningen beschikken over een tuin met berging.

Ligging

Achter de Haesen is een levendige buurt. De woningen grenzen straks aan het park waardoor o.a. vrij uitzicht en ‘wonen in het groen’ mogelijk is. Recht tegenover de woningen ligt de onlangs gerealiseerde buurthuiskamer. Op een steenworp afstand ligt het nieuwe centrumplan Schaesberg met haar uitgebreide winkelaanbod. Het NS-station ligt ook dichtbij en er zijn bushaltes bij de ontsluitingswegen Stationsstraat en Hoofdstraat.
 

Huurprijs

Naar verwachting wordt de netto huur voor de zes rijtjeswoningen € 592,- en de netto huur voor de twee hoekwoningen € 635,-. Deze bedragen zijn onder voorbehoud.

Planning

De bouw is reeds gestart. De verwachtte oplevering is gepland in april/mei 2018.

Toewijzen van de woningen

De woningen zijn begin november 2017 geadverteerd op Thuis in Limburg en zijn inmiddels toegewezen. Het is dus niet meer mogelijk om nog te reageren op één van de woningen. Bent u op zoek naar een andere woning? Schrijf u in bij www.thuisinlimburg.nl. Daar vindt u het actuele woningaanbod

projectgegevens
Nieuwbouw 8 woningen achter de Haesen
wijk
Schaesberg Landgraaf
locatie
Landgraaf, Achter de Haesen
start uitvoering
2017
geplande oplevering
april / mei 2018
huurprijs vanaf
€592,- (6 rijtjeswoningen) / €635,- (2 hoekwoningen) (onder voorbehoud)
start verhuur
toewijzing heeft reeds plaatsgevonden
status
afgerond