Nieuwbouw 21 woningen Oud Nieuwenhagen

terug naar overzicht
projectinfo
foto's
documenten
op de kaart
download deze projectpagina als pdf

In de Landgraafse wijk Oud Nieuwenhagen bouwt HEEMwonen 21 betaalbare, levensloopbestendige woningen. De bouw vindt plaats op 4 locaties: aan de Clausstraat worden 6 woningen gebouwd, de Johan Frisostraat en de Heiveldstraat krijgen er tevens 6. Aan de Wilhelminastraat worden 3 woningen gebouwd.  BAM Wonen voert het project uit.

Indeling
We bouwen twee verschillende grondgebonden woningtypen. Alle woningen zijn levensloopbestendig, maar verschillen in grootte. Het gebruiksoppervlakte van de twee woningtypen ligt tussen de 91 m² en 117 m². De woningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Er is geen parkeerplaats op eigen terrein of garage. De auto kan aan de openbare weg worden geparkeerd.

Duurzame woningen
Duurzaamheid is één van de belangrijke thema’s van HEEMwonen. De nieuwbouwwoningen zijn daarom gasloos en CO2-neutraal. BAM Wonen zal de nieuwbouwwoningen voorzien van goede isolatie, een warmtepomp, een Co2 gestuurd ventilatiesysteem en zonnepanelen op het dak.

Doelgroep
De 21 levensloopbestendige woningen die gebouwd gaan worden in Oud Nieuwenhagen, Johan Frisostraat, Clausstraat, Heiveldstraat en Wilhelminastraat, worden in eerste instantie gebouwd voor 55-ers. De woningen worden geadverteerd via thuis in Limburg.

projectgegevens
Nieuwbouw 21 woningen Oud Nieuwenhagen
wijk
Nieuwenhagen Landgraaf
locatie
Oud Nieuwenhagen
start uitvoering
Mei 2021
geplande oplevering
Eind 2021
start verhuur
Verhuurd
status
afgerond