Vacature junior marketing- en communicatiemedewerker

Wij zijn HEEMwonen, een woningcorporatie die voor een heem – een thuis – zorgt voor 10.000 huishoudens in Kerkrade en Landgraaf. Als maatschappelijke organisatie werken we elke dag aan betaalbaar wonen en prettig leven. De huurder staat bij ons centraal. We zoeken een enthousiaste marketing- en communicatiemedewerker die team Communicatie komt versterken.

Talent gezocht!

Wij zoeken een marketing- en communicatiemedewerker

Als junior marketing- en communicatiemedewerker bij HEEMwonen geef je uitvoering aan het communicatieplan van HEEMwonen. Er liggen mooie opdrachten voor je klaar, zoals een uitdagend vastgoedproject, waarvoor je de marketing- en communicatiestrategie verder gaat uitrollen. Jouw werkdag is nooit hetzelfde. Je werkzaamheden verschillen van het uitvoeren van het social media beleid tot het organiseren van evenementen. Er is veel ruimte voor jouw eigen inbreng. Verder zorg je ervoor dat onze marketing- en communicatiemiddelen, zoals de website, brochures en woongidsen actueel zijn.

Je past bij ons als je projectmatig kunt werken en graag de handen uit de mouwen steekt. In deze functie stel je zelf content samen, bijvoorbeeld voor social media, de website of ons bewonersblad. Een vlotte pen is belangrijk. Ook analyseer je en rapporteer je aan het team over onze online communicatieresultaten, waaronder de inzet van social media.

Wat bieden wij jou?

  • Een bak aan relevante werkervaring die je later in elke branche kunt toepassen.
  • Een salaris van bruto €2.277,00 op basis van 36 uur per week (1fte).
  • Een mooie werkplek in het centrum van Kerkrade.
  • We bieden volop mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding en stimuleren je om zoveel mogelijk werkervaring op te doen, ook bij andere afdelingen.
  • We bieden je een contract voor een jaar.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een HBO of WO studie afgerond in de richting van (online) Marketing of Communicatie.
  • Je bent net afgestudeerd en/of hebt 0 – 3 jaar werkervaring.
  • Je komt met nieuwe ideeën en initiatieven hoe we onze dienstverlening voor onze huurders verder kunnen verbeteren.
  • Jij wordt onze social media expert. Je weet dus alles over de inzet van social media.
  • Je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit.

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur ons dan uiterlijk vrijdag 28 februari jouw motivatie met CV waarom jij ons nieuwe marketing- en communicatietalent wordt. Op 10 maart (ochtend tot 13.00 uur) staan de eerste sollicitatiegesprekken gepland. De tweede gesprekken vinden plaats op 17 maart (ochtend tot 13.00 uur). Stuur je sollicitatie naar Sonja Vriesema, medewerker HRM e-mail: hrm@heemwonen.nl. 
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Danique Rautert, strategisch communicatieadviseur bij HEEMwonen. Danique is bereikbaar via telefoonnummer 045 645 44 44.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.