Vacature financieel administratief medewerker

Vacature Financieel administratief medewerker  

Wij zijn HEEMwonen, een woningcorporatie die voor een heem – een thuis - zorgt voor 10.000 huishoudens in Kerkrade en Landgraaf. Als maatschappelijke organisatie werken we elke dag aan betaalbaar wonen en prettig leven. De huurder staat bij ons centraal. We zoeken een betrokken en enthousiaste collega die het team Financiën van HEEMwonen komt versterken.

Wij zoeken een enthousiaste financieel administratief medewerker!

Ben jij een financieel onderlegde administratief medewerker die weet en voelt hoe cruciaal het is dat de financiële zaken binnen onze organisatie goed geregeld zijn? Dan heeft HEEMwonen een mooie uitdaging voor jou! Als financieel administratief medewerker zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat de administratie altijd nauwkeurig, snel en adequaat wordt uitgevoerd.   

Team Financiën bestaat uit 8 medewerkers Het team is verantwoordelijk voor de verslagleggingswerkzaamheden (4), de huuradministratie (1) en de dagelijkse financiële administratie (2). Als financieel administratief medewerker kenmerk je je door je affiniteit met cijfers en jouw nauwkeurigheid. Je bent verantwoordelijk voor het proces van het correct administreren en verwerken van alle binnenkomende facturen tot en met de betaling. Dit doe je volgens de opgestelde richtlijnen, procedures en de geldende wet -en regelgeving. Hierbij heb je regelmatig mondeling en schriftelijk contact met leveranciers. Je draagt zorg voor de verwerking van de huurontvangsten en de overige kas- en bankmutaties. Je analyseert periodiek de controle-en tussenrekeningen. Daarnaast registreer je de gegevens voor de Wet Ketenaansprakelijkheid. Ook lever je in deze rol administratieve ondersteuning binnen het team Financiën.

In deze rol heb je veel contacten met collega’s binnen de organisatie, de interne klant. Aangezien de werkzaamheden betrekking hebben op de dagelijkse administratie worden de uren verdeeld over minimaal 4 werkdagen. Als mens ben je een teamspeler en kenmerk je je door je flexibiliteit, stressbestendigheid, integriteit, zelfstandigheid en discipline. Ook ben je een ‘pietje-precies’ met oog voor details. Je past bij HEEMwonen als je een warm maatschappelijk hart hebt.

Wat bieden wij jou?

·         Een veelzijdige functie voor 24 uur per week in een dynamische organisatie

·         Ruimte voor eigen initiatief en inbreng

·         We bieden volop mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding en richten ons op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, nu en in de toekomst

·         We bieden een contract voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging

·         Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald conform de CAO Woondiensten. Je salaris is minimaal €2.625,00 en maximaal € 3.187,00 bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week

·         Momenteel werken we, vanwege de COVID-19 maatregelen, primair vanuit thuis. Maar ook onder deze omstandigheden weten we elkaar goed te vinden

 

Wat breng je mee?

·         MBO+ niveau, bedrijfseconomische richting

·         Goede kennis van Excel en Word

·         Kennis van en ervaring met financieel administratieve processen

·         Kennis en ervaring met het voeren van administratie en boekhoudkundige softwareprogramma’s

·         Kennis van relevante wet- en regelgeving

·         Ervaring binnen de corporatiesector kan een pré zijn maar is niet vereist

·         Je bent in staat om oplossingen aan te dragen en mensen te ondersteunen.

·         Je bent een echte team-player, zowel intern als extern.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur ons dan uiterlijk 5 september a.s. jouw motivatie met CV waarom jij onze nieuwe collega bij Financiën wordt. Op donderdag 10 september (ochtend tot 13:00 uur) staan de eerste sollicitatiegesprekken gepland. De tweede gesprekken vinden plaats op donderdag 17 september a.s. (vanaf 13:00 )
Stuur je sollicitatie naar Sonja Vriesema, medewerker HRM e-mail: hrm@heemwonen.nl. 


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Andy Nikkel, teamleider Financiën. Andy is bereikbaar via telefoonnummer 045 645 44 44.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.