Vacature functioneel applicatiebeheerder

Wij zijn HEEMwonen, een woningcorporatie die voor een heem – een thuis – zorgt voor zo’n 10.000 huishoudens in Kerkrade en Landgraaf. Als maatschappelijke organisatie werken we elke dag aan betaalbaar wonen en prettig leven. De klant staat daarbij centraal.

Ons team I&A (informatie & automatisering) is op zoek naar een functioneel applicatiebeheerder (36 uur per week) die kan ondersteunen bij allerlei vraagstukken rondom ICT management, applicatiebeheer en functioneel beheer.

Wij zoeken een enthousiaste functioneel applicatiebeheerder

We zoeken een collega die verantwoordelijk is voor het ontwerpen en onderhouden van het applicatiebeheer en de medewerkers ondersteunt bij het gebruik van onze applicaties. Hij/zij is aanspreekpunt voor kerngebruikers en draagt zorg voor releasemanagement, testmanagement, usermanagement en licentiebeheer. Hij/zij onderhoudt tevens contacten met ICT leveranciers op tactisch en operationeel niveau en geeft gevraagd en ongevraagd advies over nieuwe ontwikkelingen. De functioneel applicatiebeheerder bereidt verder zelfstandig projecten voor óf ondersteunt de projectleider.

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng;
  • Een werkplek binnen een enthousiast team I&A en een dynamische organisatie met impact in de regio;
  • Flexibiliteit in werkplek en werktijden;
  • Een functie voor 36 uur per week;
  • Volop mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding. We richten ons op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, nu en in de toekomst;
  • Een jaarcontract met mogelijkheid tot een vast contract. Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald conform de CAO Woondiensten in functieschaal H. Je salaris ligt, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de €3.230,- en €3.979,- bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week.

Wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt kennis van en ervaring met functioneel applicatiebeheer, ITIL processen, changemanagement, daarnaast heb je kennis en ervaring met MS Dynamics Empire of MS Dynamics. Je bent bekend met projectmanagement.
  • Je kunt goed luisteren, bent klantgericht, servicebereid en integer. Verder kun je makkelijk inspelen op veranderingen en ben je communicatief vaardig. Organisatietalent en oplossingsgerichtheid zijn eveneens belangrijke competenties.
  • Je past bij HEEMwonen als je ondernemend en betrokken bent en je onderscheid door duidelijke communicatie. Ook ben je sociaal en heb je hart voor de klant.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de regio Parkstad? En pas je binnen bovengenoemd profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur ons uiterlijk 13 januari jouw motivatie en CV. Op 17 en 20 januari staan de eerste sollicitatiegesprekken gepland. De tweede gesprekken vinden plaats op 24 en 25 januari. Stuur je sollicitatie naar Sonja Vriesema, medewerker HRM via hrm@heemwonen.nl. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rob van Rhee, teamleider I&A. Rob is bereikbaar via telefoonnummer 06-46243337.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.