Vacature ICT beheerder

Wij zijn HEEMwonen, een woningcorporatie die voor een heem – een thuis – zorgt voor zo’n 10.000 huishoudens in Kerkrade en Landgraaf. Als maatschappelijke organisatie werken we elke dag aan betaalbaar wonen en prettig leven. De klant staat daarbij centraal.

Ons team I&A (informatie & automatisering) is op zoek naar een ICT-beheerder (36 uur per week) die kan ondersteunen bij vraagstukken rondom ICT en applicatiebeheer. Het taakgebied is werkplekbeheer, Microsoft Office365, telefonie en werkplekondersteuning.

Wij zoeken een enthousiaste ICT-beheerder

We zoeken een collega die verantwoordelijk is van het beheer voor onze MS Office365 omgeving,  laptops en mobiele devices. Hij/zij ondersteunt eindgebruikers bij het gebruik van de Office applicaties, pc’s, mobiele devices en telefonie. Hij/zij draagt zorg voor testmanagement,  usermanagement en licentiebeheer, tevens onderhoudt hij/zij de contacten met ICT leveranciers op operationeel niveau en geeft gevraagd en ongevraagd advies over nieuwe ontwikkelingen.

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng;
 • Een werkplek binnen een enthousiast team I&A en een dynamische organisatie met impact in de regio;
 • Flexibiliteit in werkplek en werktijden;
 • Een functie voor 36 uur per week;
 • Volop mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding. We richten ons op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, nu en in de toekomst;
 • Een jaarcontract met mogelijkheid tot een vast contract. Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald conform de CAO Woondiensten. Je salaris ligt, afhankelijk van je ervaring, tussen de €2.684,- en €3.592,-bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week.

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau en hebt een ICT gerelateerde opleiding afgerond;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in de ICT;
 • Je hebt kennis van en ervaring met het beheren van Windows-werkplekken en mobiele devices (Android en Apple), ITIL processen, Microsoft SharePoint, Microsoft Teams,  Microsoft Office 365, telefonie en daarnaast kennis van en ervaring met mobile device management;
 • Je kunt goed luisteren, bent klantgericht, servicebereid en integer. Verder kun je makkelijk inspelen op veranderingen, ben je communicatief vaardig en je hebt een leergierige houding. Organisatietalent en oplossingsgerichtheid zijn eveneens belangrijke competenties.
 • Je past bij HEEMwonen als je ondernemend en betrokken bent en je onderscheid door duidelijke communicatie. Ook ben je sociaal en heb je hart voor de klant.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de regio Parkstad? En pas je binnen bovengenoemd profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur ons uiterlijk 13 januari jouw motivatie en CV. Op 17 en 20 januari staan de eerste sollicitatiegesprekken gepland. De tweede gesprekken vinden plaats op 24 en 25 januari. Stuur je sollicitatie naar Sonja Vriesema, medewerker HRM via hrm@heemwonen.nl. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rob van Rhee, teamleider I&A. Rob is bereikbaar via telefoonnummer 06-46243337.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.