Vacature Managementassistent

Welkom bij HEEMwonen, wat kunnen wij voor u doen? Met die open en betrokken grondhouding staan wij elke dag onze klanten, collega’s en partners te woord. Wij zijn HEEMwonen, een woningcorporatie die voor een heem – een thuis – zorgt voor 10.000 huishoudens in Kerkrade en Landgraaf. Als maatschappelijke organisatie zetten we ons in voor betaalbaar wonen en prettig leven. De huurder staat bij ons centraal. Al onze processen zijn erop gericht om de klanttevredenheid verder te verbeteren. Dat doen we niet alleen. Onze 120 collega’s werken samen met bewoners en partners in de wijk aan een prettige leefomgeving waar bewoners zich thuis voelen.  Dit jaar ontwikkelen we een nieuw strategisch koersplan. De komende jaren gaan we verder stappen zetten in onze ontwikkeling naar een professionele, maatschappelijk betrokken organisatie. 

 

Managementassistent   

Betrokken, Ondernemend, Duidelijk, Integer

De afdeling  

Samen met je collega vorm je een hecht team van twee managementassistenten. Vanwege het vertrek van een collega komt een plek vrij. Hoofd van het team is de Directeur Strategie en Wonen.

Wat ga je doen?

Als managementassistent ben je voor de hele organisatie een belangrijke schakel. Je beheert agenda’s voor teamleiders, directie en bestuur. Je organiseert bijeenkomsten en vergaderingen. Je verzorgt de organisatie en de verslaglegging van diverse overleggen. Samen met je directie collega stem je af wie welke overleggen faciliteert en voor de verslaglegging zorgt. Denk onder andere aan vergaderingen met onze toezichthouders en commissies, het directieoverleg, het reguliere overleg van de OR met het bestuur, vergaderingen met huurderorganisatie en met onze ketenpartners. Daar waar gewenst, dan wel nodig ondersteun je interne projecten en evenementen van HEEMwonen. Bij je werkzaamheden weet je hoofdzaken van bijzaken te scheiden.

Omdat wij het plaats- en onafhankelijk werken omarmen, moet je snel kunnen schakelen. Ook heb je oog voor alle andere voorkomende ondersteunende werkzaamheden zoals het ontvangen van bezoekers, het regelen van attenties en het organiseren van bijeenkomsten en evenementen. Tot slot zorg je er zelf voor dat je niet onvervangbaar wordt. Je deelt actief kennis met je collega managementassistent zodat jullie waar nodig elkaar kunnen vervangen.

HEEMwonen zoekt:        
Je bent integer en gevoelige informatie kan jou worden toevertrouwd. Je bent dienstverlenend, je overziet wat er binnen de organisatie gebeurt en wat mensen nodig hebben. Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift. Je bent een nieuwsgierige professional. Je bent een verbindende en hartelijke persoonlijkheid en kunt goed met mensen omgaan, goed communiceren en goed samenwerken. Jij wacht niet af, maar pakt de regie én de verantwoordelijkheid. Je begrijpt dat collega’s en stakeholders ook verschillende wensen kunnen hebben. Jij weet hier flexibel op in te spelen. Je neemt initiatief om zaken slimmer en handiger te organiseren. Daarbij is je digitale kennis onmisbaar. Je hebt ruime ervaring met Microsoft Office zoals Word, Excel, PowerPoint. Je voelt je thuis in het digitale werken en overleggen (Teams, Zoom).
Je laat je niet gek maken en je weet wanneer je ‘nee’ moet zeggen. Prioriteiten stellen is jouw tweede natuur.

Het gevraagde niveau voor deze functie is MBO/ Hbo-niveau.

Wat bieden wij jou?

Een jaarcontract met de intentie om een samenwerking voor onbepaalde tijd aan te gaan. Je salaris kan, afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring, oplopen tot € 3.259,00 bruto per maand (schaal F) bij een volledige werkweek (36 uur). Het betreft een functie voor 32 uur per week. De indeling van uren zijn in overleg.
HEEMwonen biedt een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden conform de CAO Woondiensten, waaronder een goed pensioen, reiskostenvergoeding en een individueel opleidingsbudget. Volop mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding. We richten ons op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, nu en in de toekomst. De standplaats van de functie is Kerkrade.

Word jij onze nieuwe collega?

Pas je binnen bovengenoemd profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons uiterlijk 20 juli 2021 jouw motivatie en CV. Op 26 juli a.s. staan de eerste sollicitatiegesprekken gepland. De tweede gesprekken vinden plaats op 28 juli a.s. Stuur je sollicitatie naar Sonja Vriesema, medewerker HRM. e-mail: hrm@heemwonen.nl. 

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Ralph Dautzenberg, directeur Strategie en Wonen bij HEEMwonen. Ralph is bereikbaar via telefoonnummer 06 41902848.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.