Vacature medewerker vastgoedbeheer

Wij zijn HEEMwonen, een woningcorporatie die voor een heem – een thuis – zorgt voor zo’n 10.000 huishoudens in Kerkrade en Landgraaf. Als maatschappelijke organisatie werken we elke dag aan betaalbaar wonen en prettig leven. De klant staat daarbij centraal. Voor het team Vastgoed zoeken we een enthousiaste nieuwe collega vastgoedbeheer, die thuis is in het opstellen van een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) en het uitvoeren van conditiemetingen.

Wij zoeken een proactieve medewerker vastgoedbeheer

Jij bent ervaren in het uitvoeren van conditiemetingen en kunt deze vertalen naar onze MJOB. Je bent betrokken bij het opstellen van de MJOB. Je bent een sleutelfiguur bij complexsessies, waar de kwaliteit van het bezit wordt vertaald naar complexplannen, complexstrategie en (meerjaren)onderhoudsplannen. Je levert een bijdrage aan de uitwisseling van data tussen de MJOB en ketenpartners en adviseurs. Je adviseert ons over eenheidsprijzen en bent verantwoordelijk voor de nacalculatie en het benchmarken van diverse begrotingsposten.

Je bent secuur, analytisch sterk, proactief en voelt je thuis met data(bases) en de vastgoedcartotheek. Kennis van Dynamics Empire, Vastware, Vabi Assets Energie en conditiemeten is een pré. Je bent een teamspeler en je werkt nauw samen met je collega’s om de doelstellingen van het team te realiseren.

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng.
 • Een werkplek binnen het enthousiaste team Vastgoed en een dynamische organisatie met impact in de regio.
 • Flexibiliteit in werkplek en werktijden.
 • Een functie voor 32 - 36 uur per week, in overleg te bepalen.
 • Volop mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding. We richten ons op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, nu en in de toekomst.
 • Een jaarcontract met mogelijkheid tot vast contract. Je wordt ingeschaald conform de CAO Woondiensten. Afhankelijk van kennis en ervaring is je salaris minimaal €3.159 en maximaal €3.891 bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de richting van Bouwkunde/Built Environment of Technische Bedrijfskunde.
 • Je hebt ruime ervaring in vastgoedbeheer, het opstellen en controleren van de onderhoudsbegroting.
 • In deze functie verwerk je veel data, onder andere in de begroting en cartotheek. Daarom is het belangrijk dat je nauwkeurig bent en al een hoop ervaring hebt met Excel en databases. Je gaat veel werken in Vastware en Vabi Assets Energie, ervaring met deze programma’s is daarom een pré.
 • Je hebt ervaring met het uitvoeren van conditiemetingen conform de NEN 2767. Bij conditiescores analyseer je de onderliggende oorzaken en weet je deze uitkomsten te vertalen naar beheersmaatregelen.
 • Je bent bekend met veiligheidsinspecties en de geldende wet- en regelgeving. Je bent in staat om op te treden als integraal inspecteur/adviseur vastgoed.
 • Je past bij HEEMwonen als je ondernemend en betrokken bent en je onderscheid door duidelijke communicatie.  
 • Je bent regelmatig op pad in onze wijken, daarom is het handig als je een rijbewijs B hebt.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de regio Parkstad? Vind je het een uitdaging om te werken aan de sociaal-maatschappelijke opgaven in Kerkrade en Landgraaf? En pas je binnen bovengenoemd profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur ons uiterlijk 23 november jouw motivatie en CV. Op 2 december in middag staan de eerste sollicitatiegesprekken gepland. De tweede gesprekken vinden plaats op 9 december in de ochtend. Gezien de huidige maatregelen m.b.t. het coronavirus, vinden de eerste gesprekken plaats middels videoconferencing. Stuur je sollicitatie naar Sonja Vriesema, medewerker HRM via hrm@heemwonen.nl. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Maurice Vincken. Maurice is bereikbaar via telefoonnummer 045 645 44 44.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.