Vacature medewerker vastgoeddata

 

Wij zijn HEEMwonen, een woningcorporatie die voor een heem – een thuis – zorgt voor zo’n 10.000 huishoudens in Kerkrade en Landgraaf. Als maatschappelijke organisatie werken we elke dag aan betaalbaar wonen en prettig leven. De klant staat daarbij centraal. Voor het team Vastgoed zoeken we een nieuwe collega die zich bezighoudt met vastgoeddata. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het verzamelen, verwerken en analyseren van vastgoeddata in brede zin en hebt ruime ervaring met Vabi Assets Energy.

Wij zoeken een enthousiaste medewerker vastgoeddata

Je vervult een centrale rol bij diverse vastgoedprocessen, zoals de verduurzaming van ons vastgoed, de totstandkoming van complexplannen en aanvragen van onze klanten voor geriefsverbeteringen, zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV’s) en WMO-aanvragen. In deze functie heb je zowel interne klanten als externe klanten. Zo ben je bijvoorbeeld het eerste aanspreekpunt voor collega’s van Strategie en Beleid en heb je ook veelvuldig contact met huurders. Dat klantcontact geeft jou energie, je bent klantgericht en betrokken. Ook ben je secuur, analytisch sterk en voel je je thuis in data(bases) en de vastgoedcartotheek.

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng.
 • Een werkplek binnen een enthousiast team Vastgoed en een dynamische organisatie met impact in de regio.
 • Flexibiliteit in werkplek en werktijden.
 • Een functie voor 32 - 36 uur per week, in overleg te bepalen.
 • Volop mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding. We richten ons op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, nu en in de toekomst.
 • Een jaarcontract met mogelijkheid tot een vast contract. Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald conform de CAO Woondiensten. Je salaris is minimaal €2.869,- en maximaal €3.513,- bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een MBO+ / HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de richting Bouwkunde/Built Environment of Facility Management.
 • Je hebt ruime ervaring in werken met Vabi Assets Energie;
 • In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de processen en de dataverwerking m.b.t. geriefsverbeteringen, ZAV’s, WMO en woningwaardering. Daarom is het belangrijk dat je secuur werkt en ervaring hebt met databases zoals Excel en Access;
 • Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van datamutaties, opgeleverde projecten en planmatig onderhoud in cartotheek, VABI vastgoeddata en Dynamics Empire;
 • Je bent in staat om wijzigingen in plattegronden te verwerken.
 • Je past bij HEEMwonen als je ondernemend en betrokken bent en je onderscheid door duidelijke communicatie. Ook ben je sociaal en heb je hart voor de klant.
 • Je bent regelmatig op pad in onze wijken, daarom is het handig als je een rijbewijs B hebt.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de regio Parkstad? Vind je het een uitdaging om te werken aan de sociaal-maatschappelijke opgaven in Kerkrade en Landgraaf? En pas je binnen bovengenoemd profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Stuur ons uiterlijk 23 november jouw motivatie en CV. Op 3 december in ochtend staan de eerste sollicitatiegesprekken gepland. De tweede gesprekken vinden plaats op 10 december in de ochtend. Gezien de huidige maatregelen m.b.t. het coronavirus, vinden de eerste gesprekken plaats middels videoconferencing. Stuur je sollicitatie naar Sonja Vriesema, medewerker HRM via hrm@heemwonen.nl. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Maurice Vincken. Maurice is bereikbaar via telefoonnummer 045 645 44 44.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.