Vacature technisch coördinator

Wij zijn HEEMwonen, een woningcorporatie die voor een heem – een thuis - zorgt voor 10.000 huishoudens in Kerkrade en Landgraaf. Als maatschappelijke organisatie werken we elke dag aan betaalbaar wonen en prettig leven. De huurder staat bij ons centraal. We zoeken een betrokken en enthousiaste Technisch Coördinator die het team Woonservice van HEEMwonen komt versterken.

 

Wij zoeken een proactieve Technisch Coördinator

Als Technisch Coördinator bij HEEMwonen kenmerk jij je als vertegenwoordiger van HEEMwonen met hart voor de bewoners. In deze rol ben je samen met een groep directe collega’s verantwoordelijk voor het proces rondom het mutatieonderhoud. Op het moment dat een bewoner de huur opzegt zorg jij ervoor dat kwaliteit van de woning (weer) naar onze maatstaven is, zodat de nieuwe bewoner prettig thuis komt in de nieuwe woning. Dat doe je in nauwe samenwerking met onze ketenpartners, die onderhoud aan de woning uitvoeren voordat de nieuwe bewoner zijn intrek doet. Je bent technisch onderlegd en adviseert welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden in woningen. Je bent het aanspreekpunt voor de voormalige en nieuwe bewoner.

Naast het mutatieonderhoud adviseer je over reparaties en verbeteringen aan woningen. Regelmatig benaderen bewoners HEEMwonen omdat zij zelf een voorziening aan de woning willen aanbrengen, zoals een rolluik of een overkapping. Gemeentes benaderen HEEMwonen voor een medische aanpassing in een woning. Jij beoordeelt deze verzoeken en controleert de uitvoering. Als Technisch Coördinator heb je ook een sociale functie. Jij komt bij onze klant, de huurder, achter de voordeur. Je hebt een signaalfunctie met betrekking tot aandachtspunten in het woon- en leefklimaat. Verder ben je een proactieve collega die zelf procesverbeteringen aandraagt en doorvoert.

 

We zoeken jou als je:

Een HBO opleiding in een bouwkundige of andere technische richting hebt afgerond.
Kennis hebt van en ervaring hebt met processen rondom dagelijks onderhoud aan gebouwen.
Ervaring hebt met procesgericht samenwerken.
Kennis hebt van relevante wet- en regelgeving.
Een klantgerichte dienstverlener bent.
Mensgericht bent en affiniteit hebt met het werken bij een maatschappelijke organisatie.
Er energie van krijgt om verbeteringen door te voeren.

 

Wat bieden wij jou?

Een zeer veelzijdige en sociale functie, waarin je elke dag het verschil kunt maken voor onze klant.
Inschaling op basis van de CAO Woondiensten
De functie betreft 36 uur per week. 
Een afwisselende werkplek: op ons kantoor in het centrum van Kerkrade, regelmatig vanuit thuis, maar vooral in de wijken waar HEEMwonen actief is.         
We bieden volop mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding en richten ons op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, nu en in de toekomst.
We bieden je een contract voor één jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald conform de CAO Woondiensten. Je salaris is minimaal € 3.159 en maximaal € 3.891.

 

Word jij onze nieuwe collega? 

Stuur ons dan uiterlijk 13 september jouw motivatie met CV waarom jij onze nieuwe Technisch Coördinator wordt. Op maandag 21 september (ochtend) staan de eerste sollicitatiegesprekken gepland. De tweede gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 24 september.

Stuur je sollicitatie naar Sonja Vriesema, medewerker HRM, e-mail: hrm@heemwonen.nl.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marrie van den Berg, teamleider Woonservice. Marrie is bereikbaar via telefoonnummer 045 645 44 44. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.