Vacature trainee afdeling Vastgoed

Wij zoeken een trainee vastgoed (1 fte). Ben jij onze nieuwe collega? 

HEEMwonen is als maatschappelijk ondernemer actief in Kerkrade en Landgraaf en werkt aan betaalbaar wonen en prettig leven. Ons ondernemingsplan heet: “Welkom bij HEEMwonen; wat kunnen we voor u doen?”. Daaruit spreekt onze ambitie om de huurder meer dan ooit centraal te stellen in ons werk. Dáár doen wij het voor en dáár hebben we jou bij nodig!

Wat we zoeken is iemand die ons kan helpen de ambities binnen de verschillende projecten van de afdeling Vastgoed waar te maken, waaronder het project SUPERLOCAL. Zie hiervoor www.superlocal.eu. SUPERLOCAL is een prestigieus project gericht op circulaire gebiedsontwikkeling met een 100% hergebruik gedachte. De trainee zal de reeds ingezette weg van dit project mee verder ondersteunen. Verder zal er inzet en ondersteuning gevraagd worden bij diverse andere vastgoedprojecten en de doorontwikkeling en uitvoering van het duurzaamheidsbeleid.

Team Vastgoed bestaat uit een team van 18 zelfstandig werkende professionals die dagelijks zorgen voor het in stand houden van, het verduurzamen en ontwikkelen van het vastgoed van HEEMwonen.

Jij als trainee doet uitzoekwerk m.b.t. subsidiepakketten en werkt mee aan verantwoordingsdocumenten. Je doet onderzoek naar haalbaarheid, leveranciers, referenties, beschikbare producten en gaat hierover in contact met andere corporaties. Je bereidt projectbezoeken en diverse overleggen voor, maakt verslagen en houdt actielijsten bij. Verder assisteer je bij marktuitvragen, maak je opdrachten en bereid je mede contractstukken voor. Al snel ben je zelf verantwoordelijk voor de realisatie van een aantal deelproducten zoals de ontwikkeling van een boek met projectresultaten of het beheer van het expogebouw.

Wie zoeken we? Iemand die...

- een HBO studie heeft afgerond in de richting bouwtechnische bedrijfskunde en/of vastgoedontwikkeling;
- pas is afgestudeerd met 0-3 jaar werkervaring;
- kennis heeft van en ervaring met de circulaire economie;
- affiniteit heeft met volkshuisvesting, duurzaamheid en hergebruik;
- pro-actief, zelfstandig, leergierig en initiatiefrijk is;
- maatschappelijk betrokken, klantgericht en sociaal vaardig is;
- makkelijk in de omgang is en een echte teamplayer!

Wat bieden wij jou?

- Een brede en uitdagende functie waarin je veel leert. Tijdens dit traineeship kun je je ontwikkelen tot dynamische professional.
- Een bak aan relevante werkervaring die je later in verschillende sectoren kunt toepassen.
- Een marktconform salaris en een werkweek van 36 uur per week.
- Een mooie werkplek in het centrum van Kerkrade.
- We bieden volop mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding.
- Een groot netwerk van woningcorporaties, gemeenten en andere non-profit organisaties waar je gebruik van kunt maken.
- Begeleiding door onze teamleider vastgoed en projectleiders.
- We bieden je een contract voor maximaal één jaar.

Reageer snel!

Stuur je sollicitatie uiterlijk 2 augustus a.s. per mail naar Sonja Vriesema, HRM medewerker HEEMwonen. Haar e-mailadres is hrm@heemwonen.nl. Voor telefonische inlichtingen over het functieprofiel kun je terecht bij Erik van Wissen, Teamleider Vastgoed, bereikbaar op telefoonnummer: (045) 645 44 44.