Vacature vakantiekracht vastgoedfotograaf

Welkom bij HEEMwonen, wat kunnen wij voor u doen? Met die open en betrokken grondhouding staan wij elke dag onze klanten, collega’s en partners te woord. Wij zijn HEEMwonen, een woningcorporatie die voor een heem – een thuis – zorgt voor 10.000 huishoudens in Kerkrade en Landgraaf. Als maatschappelijke organisatie zetten we ons in voor betaalbaar wonen en prettig leven. De huurder staat bij ons centraal. Al onze processen zijn erop gericht om de klanttevredenheid verder te verbeteren. Dat doen we niet alleen. Onze 120 collega’s werken samen met bewoners en partners in de wijk aan een prettige leefomgeving waar bewoners zich thuis voelen.  Dit jaar ontwikkelen we een nieuw strategisch koersplan. De komende jaren gaan we verder stappen zetten in onze ontwikkeling naar een professionele, maatschappelijk betrokken organisatie. 

Vakantiewerk

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de zomervakantie en ben jij per direct de gehele vakantieperiode beschikbaar? Heb jij affiniteit met fotografie en vind je het leuk om foto’s te maken van een woning? Heb jij talent voor licht, compositie en beeld?  Ben je graag op pad en kan jij goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou?  

De afdeling  
Jij maakt deel uit van het team Verhuur. Dit team bestaat uit: incassoconsulenten, woonmakelaars en technisch coördinatoren.

Wat ga je doen?
Jouw belangrijkste activiteit is het fotograferen van woningen t.b.v. het portfolio van ons woningbestand in Kerkrade en Landgraaf. Deze foto’s worden gebruikt voor het adverteren van de woning op internet t.b.v. de verhuur.
Je ontvangt van ons een adressenbestand van onze woningen in de regio Kerkrade en Landgraaf.
’s Ochtends vertrek je naar je eerste adres van die dag en fotografeer je de hele woning. Daarna rijd je door naar het volgende adres. Na ieder adres controleer je of de foto’s goed zijn gelukt en aan het einde van de dag upload je de foto’s naar ons primair systeem (Dynamics Empire).  

De foto’s maak je overigens met je eigen camera. Daarom zijn we op zoek naar een student met een eigen camera!

HEEMwonen zoekt:        
Je hebt affiniteit met fotografie
Je hebt ruimtelijk inzicht en oog voor detail
Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent gemotiveerd, betrouwbaar en flexibel
Je bent per direct 32 -36 uur per week beschikbaar
Je beschikt over een goede digitale camera.
Je bent in bezit van rijbewijs B en woont in regio Kerkrade/Landgraaf  
Je vindt het leuk om de foto’s te digitaliseren
En je bent enthousiast!

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een vakantiecontract aan voor een periode van 6 weken, waarbij je 32-36 uur per week werkt met een bijpassend salaris en een reiskostenvergoeding.  De vacature is per direct.  De indeling van uren zijn in overleg. De standplaats van de functie is Kerkrade.

Word jij onze nieuwe collega?
Pas je binnen bovengenoemd profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons uiterlijk 20 juli 2021 jouw motivatie en CV. Op 23 juli  a.s. staan de eerste sollicitatiegesprekken gepland. Stuur je sollicitatie naar Sonja Vriesema, medewerker HRM. e-mail: hrm@heemwonen.nl. 

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Simone Smeets. Ze is bereikbaar via telefoonnummer 06-15157839.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.